Yıldız Teknik Üniversitesi Şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu Anaokulu

Vizyon: Evrensel ve sürdürülebilir eğitim anlayışıyla, yeryüzünün mirasçıları olan çocuklarımız; özünde ve her alanda donanımlı bir şekilde yetiştirerek; üst düzey bilgi ve beceriye sahip, hayata hazır, sağlıklı ve mutlu nesiller olmalarına temel oluşturan öncü bir okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sistemi’nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, fırsat eşitliğinin temel alarak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; farklılıklara, başkalarının haklarınasaygı duyan, kendi hakalrını koruyan, duygu ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen, sorgulayan, araştıran, analitik ve bağımsız düşünebilen, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk ve öz kontrol sahibi, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemseyen bireylerin yetişmesi için nitelikli bir eğitim ortamı ve imkanı sağlamaktır.

Başarılar: Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına devredildikten itibaren hemen her konuda ilk adımlarını büyük bir heyecan içinde ve özverili bir şekilde atmaktadır.En kısa zamanda büyük başarılara imza atacağımızdan emin olduğumuz bu süreçte; amaçlarımıza ulaşmak için gerçekleştireceğimiz diğer hedeflerimiz ise ; 36-68 aylık çocuklarımızın fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlayarak ve saygı, sevgi, işbirliği, paylaşma vb.gibi davranışlar kazandırarak milli ve manevi değerlerimize bağlı, sosyal becerileri gelişmiş, özgüvenli, varlığa karşı sevgiyle alaka duyan, dil becerisi ve ifade zenginliği kazanmış, özdenetimli, çevre duyarlılığına sahip,kendine güvenen, ilkeli, çağdaş, hak ve sorumlulukları bilen ve bunların yanı sıra akademik başarısı yüksek,kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olmaları için ortak amaç için tüm paydaşlarımızla işbirliği içinde hareket ederek; öğreten değil beraber öğrenen, yaşanan tüm değişimlere ve gelişmelere paralel dönüşebilen,üreten ve yıldızlı bir geleceğe yol alan bir okul olmayı hedefliyoruz..

Saatler: Başlangıç= 07:45 Bitiş= 17:15
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E Twinning Projesi, Erasmus + Projesi, Harezmi Eğitim Modeli, Tubitak 4004 Projesi.

WEB - https://yildizteknikanaokulu.meb.k12.tr

Adres - GENÇOSMAN MAH. DAVUTPAŞA CAD. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ANA OKULU BLOK NO 114/3 GÜNGÖREN / İSTANBUL

Öğretim Şekli :ikili eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Yıldız Teknik Üniversitesi Kampüsü içerisindedir.